Fakta

Villan på 240 kvm ligger bara några minuters promenad från närmaste strand och strandrestauranger i det fridfulla Hua Thanon området. Detta charmiga hus ligger perfekt till för familjer, bara 5 minuters från Lamai Beach, ca 15 min från Chaweng och med många lokala sevärdheter inom 10 minuters körning, bland annat Tiger Zoo/Samui Aqarium, Butterfly Garden och Namuang Waterfall med elefantridning.

Huset ligger på toppen av en liten kulle, luftigt, det fläktar behagligt, myggfritt och nära naturen. Den tropiska trädgården är helt muromgärdad och insynsskyddad med privat pool. Belysning på muren och i trädgården slås automatiskt på när det skymmer och släcks när det ljusnar. Belysning i poolen till midnatt.

Poolskötare, trädgårdsmästare och städning kommer regelbundet varje vecka. 

Huset är i 3 halvplan med trevlig utsikt över grönskande omgivningar. Översta planet har sovrum, badrum och vardagsrum, mellanplanet har stort kök, vardagsrum och badrum och nedre planet har 2 sovrum och badrum.

Alla sovrum är dubbelrum med King Size sängar (190 cm breda), stora garderober och har AC.

Vardagsrummen har båda TV+DVD spelare, soffgrupper och takfläktar. Stort kök med matgrupp och takfläktar.

Generösa terrasser på poolsidan med stor soffgrupp under tak med takfläkt och solterass på mellanplanet ovanför poolen med 4 solplatser och ytterligare 6 solplatser på den väl tilltagna poolterassen. På andra sidan huset finns ytterligare en terrass under tak med matgrupp och liten sittgrupp - sval och skön frukostplats med utsikt över berget.  

Böcker, sällskapsspel, DVD-filmer och CD med blandad musik finns till låns i huset.

Det finns även en tvättstuga och bordtennisbord och poolområdet har solsängar, däckstolar, matgrupp (för 10 pers) parasoller och avskild parkering finns innanför murarna.

Det växer gott om bananer att plocka året runt och även mango och annan frukt vid säsong.

Trådlöst internet, WiFi, ingår i hyran och även chrome cast finns för den som vill se på svensk TV.

Väder på Koh Samui

 

Väder Ko Samui

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)